Ny i Falcons

I Copenhagen Falcons har vi det klare formål, at det skal være sjovt at spille ishockey. Derfor har vi lagt vores fokus på leg, fællesskab og udvikling.


Alle nye børn, der ønsker at prøve at spille ishockey, starter på vores begynderhold Falkereden (børn til og med 9  år). Her er der fokus på at lege de basale skøjteegenskaber ind. Det sker blandt andet gennem fælleslege, forhindringsbaner og én til én instruktion. 

Vores trænere er helt nede i øjenhøjde med børnene - så de ses ofte på knæ eller tumlende rundt på isen.Vi kører med en gratis prøveperiode på 4 uger, hvor det også er muligt at låne udstyr de første 8 uger. Det er derfor kvit og frit og helt uforpligtende at prøve os af.


Så snart barnet har opnået de basale færdigheder (selv kan rejse sig op og skøjte kontrolleret) og trænerne vurderer, at barnet er klar - så overflyttes barnet til sit permanente alderssvarende hold.

1. Ishockey styrker selvværd

Der er intet bedre sted at lære børnene, hvordan man står på egne ben end på isen. Du kommer til at opleve, at dit barn bygger en positiv attitude, styrket selvværd og selvtillid. 


2. Ishockey træner mental smidighed

Det handler ikke kun om at være hurtig på skøjterne. Børnene lærer også om strategi, koncentration, og at være beslutningsorienteret.    


3. Ishockey er en social sport

Omklædningsrummet oser af hygge, og du kommer til at opleve at du/I og dit barn stifter nye bekendtskaber og venskaber.   


4. Ishockey skaber ihærdighed

Vi falder alle sammen engang imellem, men ishockeyspillere kommer altid op på fødderne igen.   


5. Ishockey er for alle

Man behøver ikke have en bestemt størrelse eller højde for at være god til ishockey. Vi opdeler kun efter alder, ellers er alle drenge og piger i alle størrelser og højde velkomne til ishockey


Vi glæder os til at ser jer!

Børn til og med 9 år.


Alle nye børn, der ønsker at prøve at spille ishockey, starter på vores begynderhold Falkereden (børn til og med 9 år). Her er der fokus på at lege de basale skøjteegenskaber ind. Det sker blandt andet gennem fælleslege, forhindringsbaner og én til én instruktion. 


Vores trænere er helt nede i øjenhøjde med børnene - så de ses ofte på knæ eller tumlende rundt på isen.


Vi kører med en gratis prøveperiode på 4 uger, hvor det også er muligt at låne udstyr de første 8 uger. Det er derfor kvit og frit og helt uforpligtende at prøve os af.


Første gang du gerne vil  prøve, er tilmelding ikke nødvendigt, men det vil være praktisk for os og dig, så benyt gerne tilmeldingen. Eller kom bare i god tid.


I behøves ikke at medbringe andet en et smil, den første gang. Men vi anbefaler at man har noget tyndt tøj på,  fx. skiundertøj eller en langærmet t-shirt og træningsbukser. Og en drikkedunk.


Så snart barnet har opnået de basale færdigheder (selv kan rejse sig op og skøjte kontrolleret) og trænerne vurderer, at barnet er klar - så overflyttes barnet til sit permanente alderssvarende hold.
Læse mere om Falkereden


Tilmelding til Falkereden

Boblerne er holdet er for nye spillere som ønsker at prøve kræfter med verdens bedste sport, men er for gamle og for stor til at være på Falkereden, og som endnu ikke har opnået niveau, til at deltage fuldt ud på det aldersrelateret hold, som spilleren tilhører.

 

Træning for Boblerne foregår hver lørdag og tirsdag.

Træningen vil primært bestå af skøjtetræning, men naturligvis også spil til 2 mål og andre målrettede øvelser. 

 

Ved at samle de ældre nye spillere på et hold, indtil de bliver klar til at rykke videre, til deres respektive hold, giver vi disse spillere mulighed for at dyrke ishockeyen med jævnaldrende og fokusere mere målrettet på deres skøjtetræning, som nok er den vigtigste parameter for deres udvikling.


Vi kører med en gratis prøveperiode på 4 uger, hvor det også er muligt at låne udstyr de første 8 uger. Det er derfor kvit og frit og helt uforpligtende at prøve os af.


Første gang du gerne vil  prøve, er tilmelding ikke nødvendigt, men det vil være praktisk for os og dig, så benyt gerne tilmeldingen. Eller kom bare i god tid.


I behøves ikke at medbringe andet end et smil, den første gang. Men vi anbefaler at man har noget tyndt tøj på,  fx. skiundertøj eller en langærmet t-shirt og træningsbukser samt en drikkedunk.

Læs mere om Boblerne


Tilmelding til Boblerne


Hvis der er spørgsmål til et eller flere af vores hold, eller er du i tvivl om hvilket hold dit barn skal starte på eller har dit barn spillet tidligere, så kontakt vores sportslige ledelse på: sportsudvalg@copenhagenfalcons.dk